O firmie.

Centrum Dystrybucji Automatyki jest niezależną firmą handlowo-usługową z wieloletnim doświadczeniem. Naszą firmę cechuje profesjonalizm, trafność w doradztwie oraz szybkość i skuteczność działania. Oferujemy profesjonalne doradztwo oraz sprzedaż asortymentu w zakresie automatyki przemysłowej, elektroniki, pneumatyki oraz w wielu innych dziedzinach. Naszym celem jest przede wszystkim zadowolenie klienta, dlatego dokładamy wszelkich starań, by towar dostarczany był jak najszybciej, a jakość naszych usług spełniała Państwa oczekiwania. Współpracujemy z naszymi klientami na wielu płaszczyznach, darząc się wzajemnym zaufaniem.

Czym się zajmujemy.

Sprzedaż podzespołów automatyki

Od blisko 11 lat zajmujemy się sprzedażą podzespołów automatyki. Jesteśmy zaufanym partnerem klientów z całej Polski oraz z zagranicy.

Projektowanie układów automatyki

Doświadczenie zdobyte przy realizowanych projektach i wysoko wykfalifikowany zespół pozwolił nam rozszerzyć ofertę o wykonywanie projektów układów sterowania.

Doradztwo techniczne

Oferujemy profesjonalne doradztwo techniczne w doborze asortymentu. Nasi pracownicy pomogą w doborze produktów dopasowanych do Państwa potrzeb.

Prefabrykacja szaf sterowniczych

Produkcja szaf sterowniczych, rozdzielni elektrycznych, pulpitów sterowniczych, kaset sterujących, układów specjalnych dla producentów urządzeń i maszyn.

Nasze realizacje.

Nasi partnerzy.

Mija już 5 lat odkąd Mitsubishi Electric założyło polską filię i nawiązało z nami współpracę dystrybucyjną. Jesteśmy ich oficjalnym partnerem w dowód czego z dumą przedstawiamy certyfikat autoryzowanego dystrybutora. Firma Mitsubishi Electric należy do światowej czołówki pod względem produkcji, a także sprzedaży produktów oraz systemów elektrycznych i elektronicznych o szerkiej gamie zastosowań.

W momencie powstawania sieci sprzedaży produktów LG/LS zostaliśmy jednym z pierwszych oficjalnych partnerów firmy Aniro. Wieloletnia współpraca doskonale nam się układa, czego dowodem jest certyfikat oficjalnego dystrybutora. Koncern przemysłowy LG widniejący obecnie pod marką LS Industrial Systems jest liderem w dziedzinie energetyki i automatyki przemysłowej. Firma Aniro jako główny dystrybutor produktów LS i producent podzespołów dla przemysłu wspiera nas we wspólnej wizji "Polskiej Myśli Inżynierskiej".

W naszej ofercie.

Sklep internetowy.

Zapraszamy do naszego sklepu online, gdzie w łatwy i wygodny sposób można złożyć zamówienie. W naszym sklepie znajdą Państwo szeroką ofertę elementów i podzespołów automatyki, komunikacji, elektrotechniki oraz energoelektroniki.

Kontakt.

Dział handlowy