Promocja

Sprawdź koszty wysyłki

Koszty dostawy tego produktu

Ilość:sztuka

Seria 3-fazowych falowników iS7 dostępna jest w zakresie mocy od 0,75kW do 375kW dla pracy stało momentowej (415kW – praca zmiennomomentowa) w 19-tu rzędach mocy.

Posiada on standardowo stopień ochrony IP20 ale również dostępna jest wersja ze stopniem ochrony IP54 dla mocy do 22kW. Przemienniki posiadają bardzo czytelną klawiaturę LCD, na której możemy jednocześnie odczytywać nawet do czterech aktualnych parametrów pracy (częstotliwość, prąd, napięcie, moc, prędkość obrotową, stany wartości zwrotnych itd.). Dodatkowo klawiatura posiada przyciski, które użytkownik może sam zaprogramować na szybki wybór interesującej go funkcji.

Podstawowymi warunkami na które dobrane są parametry znamionowe jest praca z ciężkim obciążeniem (maszyny, taśmociągi itp.). Możliwy jest wybór również pracy z obciążeniem typowe wentylatorowo-pompowym. Wtedy istnieje możliwość pracy przemiennika z silnikiem o jeden rząd mocy większy niż moc przemiennika.

Karty opcyjnie

Przemiennik posiada szereg kart dodatkowych, które możemy dołączyć jako rozszerzenie funkcji. Oprócz opcji które były dostępne juz wcześniej, oferujemy nowe rozwiązania, nie oferowane dotychczas. Jako akcesoria dodatkowe oferujemy:

- przewody do wyniesienia klawiatury poza przemiennik

- kartę rozszerzeń wejść/wyjść cyfrowych i analogowych napięciowych i prądowych

- karta enkoderowa pozwalająca na podłączenie do przemiennika wielu rodzajów enkoderów dostępnych na rynku

- karta PLC oparta na sterowniku MasterK 120, (14wejść/7wyjść) z zegarem czasu rzeczywistego i darmowym oprogramowaniem

- karty komunikacyjne: Ethernet, Profibus-DP, Modbus TCP, CANopen, DeviceNet, LonWorks, BacNet

- Instrukcja obsługi do pobrania : Instrukcja seri iS7

Powiadomienia