Delta electronics

Falowniki stosowane są w celu regulacji prędkości obrotów w elektrycznych silnikach prądu zmiennego. Pozwala to na wykorzystanie ich możliwości nie tylko podczas budowy pojedynczych maszyn, lecz także przy budowie całych linii produkcyjnych, które bez wsparcia falowników byłyby niewydajne. Falowniki Delta charakteryzują się łatwym i intuicyjnym programowaniem oraz bardzo praktycznymi i funkcjonalnymi możliwościami. Oprócz samych falowników oferujemy cały szereg dodatkowych akcesoriów takich jak panele sterujące dostosowane do poszczególnych modeli, karty komunikacyjne, karty rozszerzeń, klawiatury i wiele innych. Falowniki Delta pozwalają tworzyć systemy sterowania lokalnego oraz używające połączeń sieciowych połączenia tych systemów. Wyposażone są w wygodne opcje sterowania oraz mają możliwość szczegółowej edycji parametrów. W przypadku jakichkolwiek pytań lub wątpliwości z przyjemnością doradzimy – zarówno w przypadku kwestii technicznych jak i związanych z samym zamówieniem.

Delta electronics

Falownik LG&LS SV0055iS7-4NOFD 5,5kW 12A