Falowniki LG/LS

falownik lgCentrum Dystrybucji Automatyki od lat zajmuje się innowacyjnymi rozwiązaniami oraz urządzeniami, których zadaniem jest wspieranie sektora przemysłowego. W naszej ofercie znajduje się zarówno sprzedaż asortymentu, który świetnie sprawdzi się w takich dziedzinach jak automatyka przemysłowa, elektronika, pneumatyka itp., jak również profesjonalne doradztwo, oparte na wiedzy i doświadczeniu naszych specjalistów. W asortymencie naszego sklepu przodują urządzenia wiodących producentów, które dzięki odpowiedniej jakości wykonania oraz szerokiej funkcjonalności w pełni spełniają oczekiwania naszych najbardziej wymagających klientów. Dlatego też wprowadziliśmy z czasem do naszej naszego sklepu również falowniki lg.

Falowniki LG

Firma Lg jest jednym z najlepszych producentów tego rodzaju urządzeń, czego najlepszym dowodem są statystyki ich sprzedaży oraz zadowoleni klienci. Wyprodukowane przez firmę Lg falowniki to urządzenia, których programowanie jest niezwykle proste i intuicyjne, a możliwości aplikacyjne są funkcjonalne i praktyczne. Dodatkowym atutem tego rodzaju urządzeń są konkurencyjne ceny w jakich proponujemy je swoim klientom. Nasze Centrum Dystrybucji Automatyki posiada w ofercie serię iE5, iC5, iG5A, iS7, S100 oraz iP5A oraz przeznaczone dla nich akcesoria. Wśród tych ostatnich można znaleźć klawiatury sterujące, karty pozycjonujące, karty rozszerzeń, karty komunikacyjne oraz enkoderowe. Każdy falownik lg, który można znaleźć w naszym sklepie, to doskonała jakość, funkcjonalność, oraz najwyższej klasy wykonanie.

Indywidualne podejście do potrzeb klienta oraz zaangażowanie w spełnieniu jego oczekiwań sprawiło, że dzisiaj możemy pochwalić się gronem zaufanych klientów. Nasza oferta wciąż się powiększa, dzięki czemu możemy dostarczać jeszcze więcej technologicznych rozwiązań wspierających przemysł. Współpraca z nami to profesjonalizm, jakość oraz zaangażowanie, które sprawia, że nasi klienci zawsze mogą liczyć na najlepsze produkty oraz efektywne doradztwo z naszej strony.
Falowniki LG/LS

Klawiatura zewnętrzna z przewodem 5m SV-iG5A RC 5M