Falowniki Mitsubishi

Dokładamy wszelkich starań, aby zaoferować naszym Klientom urządzenia najbardziej pewne i skuteczne. Do takich urządzeń należy z pewnością falownik Mitsubishi. Proponowane przez nas modele znajdą zastosowanie w różnego rodzaju systemach. Duży wybór pozwoli na możliwie najlepsze dostosowanie urządzenia do konkretnych potrzeb. Oferujemy serie produktów łatwych w obsłudze i eksploatacji, użytecznych w przypadku prostych systemów takich jak taśmociągi czy układy w drzwiach lub bramach, a także produkty znacznie bardziej złożone, takie jak przetwornice częstotliwości serii FR-F700, które są inteligentnymi napędami możliwymi do zastosowania w automatyzacji budynków. Mitsubishi Electric dba o opracowywanie kolejnych generacji swoich znakomitych produktów, dzięki czemu możliwe jest ich najbardziej optymalne wykorzystanie. Kolejne modele wyposażone są w wyjątkowe panele obsługi, porty USB do obsługi parametrów, wzmocnione poziomy bezpieczeństwa, gniazda do kart komunikacji sieciowej i wiele innych udogodnień.
Falowniki Mitsubishi

Falownik LG&LS SV0055iS7-4NOFD 5,5kW 12A