Falowniki Mitsubishi

Dokładamy wszelkich starań, aby wyjść naprzeciw potrzebom naszych klientów i zaoferować im urządzenia najbardziej pewne i skuteczne. Do takich urządzeń z pewnością należy falownik Mitsubishi, który jest produktem stworzonym przez jednego z wiodących, godnych zaufania producentów na rynku.

Falownik Mitsubishi to produkt niezwykle łatwy w obsłudze i eksploatacji, dzięki czemu jego użytkowanie jest wygodne i nieskomplikowane. Urządzenia tego typu znajdują zastosowanie w przypadku prostych systemów, takich jak taśmociągi czy układy w drzwiach lub bramach. W naszej ofercie można także znaleźć produkty znacznie bardziej złożone, takie jak przetwornice częstotliwości serii FR-F700, które są inteligentnymi napędami możliwymi do zastosowania w automatyzacji budynków.

Warto mieć na uwadze fakt, że Mitsubishi Electric jest firmą dbającą o opracowywanie kolejnych generacji swoich niezawodnych produktów, dzięki czemu możliwe jest ich jak najbardziej optymalne wykorzystanie. Kolejne modele wyposażone są w unowocześnienia, takie jak wyjątkowe panele obsługi, porty USB do obsługi parametrów, wzmocnione poziomy bezpieczeństwa, gniazda do kart komunikacji sieciowej i wiele innych udogodnień.

Asortyment naszego sklepu jest bogaty i niezwykle różnorodny, co pozwala na wybór urządzenia możliwie najlepiej dopasowanego do konkretnych potrzeb. Falownik Mitsubishi można z czystym sumieniem nazwać urządzeniem niezawodnym i zaprojektowanym z najwyższą dbałością o szczegóły. Wieloletnie doświadczenie firmy Mitsubishi Electric przekłada się wytrzymałość produktu i sprawia, że proponowane przez nas urządzenie znajdzie zastosowanie w różnego rodzaju systemach, doskonale pełniąc swoją rolę.
Falowniki Mitsubishi

Stycznik LS MC-130a xxxVAC 60kW 130A 3P