O firmie

Centrum Dystrybucji Automatyki jest niezależną firma handlowo-usługową. Wieloletnie doświadczenie, profesjonalizm, trafność w doradztwie oraz szybkość i skuteczność działania, to kilka aspektów które cechuje nasza firmę. Kierujemy się zasadą "nie ilość lecz JAKOŚĆ", dlatego świadczone przez nas usługi są na wysokim poziomie.

Wchodząc na przeciw zwiększającemu się zapotrzebowaniu w sektorze przemysłowym, oferujemy profesjonalne doradztwo oraz sprzedaż asortymentu w zakresie: automatyki przemysłowej, elektroniki, pneumatyki i w wielu innych dziedzinach.

Jako dynamicznie rozwijającą się firma, ciągle powiększa się liczba naszych dostawców, jak również i odbiorców. Naszym celem jest przede wszystkim zadowolenie klienta, dlatego dokładamy wszelkich starań, by towar dostarczany był jak najszybciej, a jakość naszych usług spełniała oczekiwania naszych klientów.

Współpracujemy z naszymi klientami na wielu płaszczyznach, darzymy się obustronnie zaufaniem, do czego też i Państwa serdecznie zachęcamy.

Falownik LS SV185iG5A-4 18,5kW 39A